Departament Rolnictwa i Rozwoju Obszarów Wiejskich Urzędu Marszałkowskiego Województwa Lubelskiego w Lublinie zaprasza mieszkańców województwa do wzięcia udziału w konkursie kulinarnym „Myśliwskie Smaki Lubelszczyzny – Hubertus Lubelski”. Konkurs ma charakter otwarty i przeznaczony jest dla osób pełnoletnich zamieszkujących województwo lubelskie.
Nieprzekraczalny termin nadsyłania kart zgłoszeniowych z opisem produktów i potraw konkursowych upływa 5 listopada 2024r.
ZGŁOSZENIA
Zgłoszenie powinno zawierać:
- Kartę zgłoszenia (załącznik nr 1 do Regulaminu Konkursu),
- Podpisane oświadczenie (załącznik nr 2 do Regulaminu Konkursu).
Zgłoszenia należy nadsyłać za pośrednictwem Poczty Polskiej na adres: Departament Rolnictwa i Rozwoju Obszarów Wiejskich, Urząd Marszałkowski Województwa Lubelskiego w Lublinie, ul. Grottgera 4, 20-029 Lublin, z dopiskiem: Konkurs Kulinarny „Myśliwskie Smaki Lubelszczyzny” lub dostarczyć osobiście do Kancelarii Ogólnej Urzędu Marszałkowskiego Województwa Lubelskiego w Lublinie, ul. Grottgera 4, 20-029 Lublin, czynnej poniedziałek–piątek w godzinach 7.30–15.30 z dopiskiem: Konkurs Kulinarny „Myśliwskie Smaki Lubelszczyzny” lub za pośrednictwem poczty elektronicznej na adres e-mail: lowiectwo@lubelskie.pl, zapisując w tytule wiadomości: Konkurs Kulinarny „Myśliwskie Smaki Lubelszczyzny”.
NAGRODY
Dla laureatów Konkursu zostaną przyznane nagrody rzeczowe o wartości:
- I miejsce – do 600 zł;
- II miejsce – do 500 zł;
- III miejsce – do 400 zł,
- i 13 wyróżnień po 300 zł.
MATERIAŁY
Regulamin Konkursu Kulinarnego „Myśliwskie Smaki Lubelszczyzny”
WIĘCEJ INFORMACJI
Więcej informacji udostępnionych jest na dedykowanej konkursowi stronie – otwórz.
Organizatorem konkursu jest Województwo Lubelskie, a wszelkich informacji dotyczących konkursu udzielają pracownicy Departamentu Rolnictwa i Rozwoju Obszarów Wiejskich UMWL w Lublinie, tel. 81 44 16 568.
Źródło UMWL w Lublinie